tisdag 30 september 2014

Backintervaller i kvällsljus


Mitt jobb ligger väldigt nära strandpromenaden och jag försöker alltid att ta mig ut på lunchrasten för att hämta ny energi och frisk luft. Jag brukar gå en bit längs med havet och idag fick jag andas härlig krispig höstluft. Ljuset var något enormt fint mot havet. Det är en lyx att bo här tycker jag, naturen är fantastisk vacker. Älskar havet!

Ikväll fick jag skåda himlen i en annan färg när jag sprang mina intervaller vid Hästhagaberget. Varje gång jag kom upp på toppen så tittade jag ut och tänkte " så jäkla vackert det är här ". Jag njöt av utsikten som gav mig lite extra energi.

Träningsvärk i benen och nästan hela kroppen från gårdagens tabata kändes av men jag sprang mina 10 intervaller och samlade mina värdefulla stenar, en för varje sprungen intervall. Mycket lättare att hålla räkningen då!

Vilka vyer. Hösten är bra vacker! :) 



måndag 29 september 2014

TriathlonSöndag


När klockan ringde 06.45 i söndagsmorse så var det trötta ögon och jag hade gärna sovit lite till men så kom jag på bättre tankar och då var det inte svårt att gå upp. Jag vill bli en bättre simmare och söndagssimningen vill jag inte missa. 90 min i simbubblan varav många bra övningar för oss triathleter.

Efter uppvärmningen på 600 meter så var det dags att ta tag i passet på riktigt. Söndagens pass innebar mycket teknik. Vi skulle vara spjut, skovla oss fram, öva på rotationen, crawla med bara en arm - det var svårt - . Jag fick ett hett tips på min teknik och jag tog för mig och helt plötsligt kändes det bättre.

Så himla bra att ha någon som tittar på en och kommer med tips och råd. Super! Mot en starkare och snabbare simning, det är vad jag drömmer om när jag simmar där och tar mina armtag.

Efter simmet hade jag en skön eftermiddag hemma. Kvällen spenderades på gymmet. Körde plankor av olika slag som gör att jag har träningsvärk i magen idag, härligt! Avslutade på spinningcykeln och blev levererad ett härligt backpass. Grym musik och skönt driv. Benen kändes starka!


Måndag morgon och jag har varit i simbubblan igen.. En riktigt bra och härlig start innan jobbet! :)




lördag 27 september 2014

Blåsig 3mila löpning


Jag tog en skön sovmorgon idag. Åt frukost i lugn och ro och laddade sedan för långpass löpning. Jag såg hur vinden kraftfullt tog tag i träden utanför. När jag sedan sprang iväg gjorde jag det i ganska rosa style. :)

Benen kändes bra trots mina tre spinningpass igår. När jag hade vinden i ryggen flög jag nästan fram och när den kom rakt emot mig så var det som att springa rakt in i en vägg. Jäklar vad det blåste på ett tag.

Skön peppande musik i lurarna. Tankarna flödade fritt. Efter 2 mil så kändes det som att kroppen verkligen kom igång, det är här jag vaknar till liv. Sista milen känns väldigt bra den också. Avslutade fint i bokskogen. Njöt till fullo. Friskt, en skön värmande sol mot kroppen, ett par ben som tuffar på..

Härligt att plussa på ett långpass löpning till benen. 
6 timmars i borås närmar sig och jag vill vara redo!!


fredag 26 september 2014

Spinningupplägg intervaller


Idag blev det en spinningdag! Körde morgon, lunch och eftermiddagspasset! Morgonens klass var nästintill full och det var bra med ös. Järngänget vet va de vill ha = Utmaning! Jag guidar och utmanar och det är underbart och se när de hakar på och spinnar som bara den!

Idag körde jag massvis med intervaller på mina pass. Jag älskar intervallpass, att det händer något hela tiden, fokus några minuter och köra på tufft för att sedan få andas ut och trampa ut benen och börja ladda inför nästa parti.

Mitt första pass såg ut såhär idag: 55 min inklusive nedvarv och stretch!

- Uppvärmning cirka 8 min
- 4 x 4 min intervaller med 1 mil återhämtning mellan,varvar mellan sittande och stående, ökar motståndet varje minut och gör det jobbigare. Utmanar i den gula zonen alltså ansträngande känsla till mycket ansträngande känsla på slutet.
- Efter intervallerna bryter jag av med ett backparti på cirka 11 min. 3 låtar varav i två av dem några tempoökningar på cirka 30 sek.
- Finalen blir intervaller. 4 x 70 sek med cirka 20-30 sek återhämtning mellan. tufft avslut, där deltagarna kan trycka ut det allra allra sista. Och här exploderar de som aldrig förr!

Inga negativa tankar får existera utan bara positiva, jag kan, jag vill, jag ska, utmana! :)


Spinningbubblan är en härlig fredagsbubbla! :) Nu ska jag försöka göra ett nytt pass under helgen så det blir något nytt och utmanade i Oktober.


Vad har ni för favorit-intervaller när det gäller spinning? :)


onsdag 24 september 2014

TREK Tempocykel


Jag går just nu runt i min egna värld. Jag tänker VM Motala och jag får ett stort leende på läpparna. Jag är galet glad och ser så mycket fram emot denna resa! Drömmer om ny cykel, och just nu ser den ut såhär:

Jag hoppas att jag någon gång får sitta på denna kärlek! Hur underbart hade inte det varit? Som gjord för mig! En rosa fara att susa omkring med på vägarna. Klockrent!

Jag är kär!!!!








måndag 22 september 2014

Uttagen till VM i Triathlon Motala


Oj vilken lååång väntan det har varit idag. Jag visste att klockan 15.00 skulle de som var antagna att representera Sveriges landslag i Triathlon VM i Motala presenteras på hemsidan. Jag skickade iväg en anmälan för en månad sen och skrev mina meriter från 2014 sen jag har gått och drömt om detta.

Och drömmen blev sann.... Jaaaaaaaaa!!! :))

Idag strax efter klockan 15 ser jag mitt namn i listan och det kändes helt overkligt, men det stod där! Jag är uttagen till Sveriges trupp och den 27 Juni smäller det. VM i långdistans triathlon.

4 km simning
12 mil cykel
3 mil löpning

Jag blev så otroligt glad, hoppade av glädje på jobbet och sedan dess har det varit ett stort leende på mina läppar. Vilken häftig resa och jag är med! :)


TUSEN tack för alla grattishälsningar jag har fått!
Värmer så i hjärtat, ni är guld! Kärlek till er!!!! 


söndag 21 september 2014

TriathlonSöndag


YES i morse klockan 08.00 var det dags igen för simning för oss triathleter. JA det är galet tidigt att gå upp 7 en söndag morgon, men helt klart värt det för att få simbubbla!

En ny säsong är här och vi kommer att köra 90 min simning på söndagarna och det tycker jag låter väldigt bra. Härligt med längre simning och ledarna är grymma simmare och triathleter. Idag var vi tyvärr inte så många, men vi som var där, Jag, Robban och Björn slet desto hårdare och vi fick alla en egen bana. Herrejösses, uppvärmning var 500 meter blandat alla simsätten sen blev åka av. Jag fick slita som en oxe för att ha någon chans att haka på killarna. 

Teknik, långa serier och intervaller, det var galet jobbigt men så himla roligt. Jag jagade killarna och utmanade mig med farten. Det kommer bli en bra simhöst! :) Helt slut i min överkropp efteråt!

Jag åkte hem och åt en andra frukost. Vilade lite i eftermiddags innan det var dags att snöra på sig löparskorna och köra dagens andra pass. Lugn och fin löpning. Men den blev också väldigt jobbig stundtals då det var galet mycket motvind.

Jag sprang med glada färger längs med strandpromenaden, i bokskogen, det piggar upp. 2 mil blev min tur och nu har jag hamnat i soffan, kroppen är trött och behöver mat och vila och ladda batterierna för veckan.

Vilken härlig träningssöndag! 

90 min simning 
2 mil löpning 





lördag 20 september 2014

Höstcykling 10 mil


Lite dis på himlen var det när jag cyklade iväg med Cervélon. Jag tog fart mot Falkenberg via Ginstleden som är en otroligt vacker kustväg. Som balsam för själen, susandes i min egna cykelvärld. Det är där jag är som mest levande, i cykelbubblan.

Himlen började att färgas blå och solen sken nu mot kroppen. Det blev varmt som en sommardag. Fyllde kroppen med ny energi som var välbehövlig. Fick känna på frisk höstluft och vackra vägar. Lite känningar i benen efter dubbelpasset i spinning som jag hade igår men de var så himla härligt att få trampa ur dem.

En ljuvlig höstcykling i sensommar värme! Hinner tänka och fundera en del på mina 10 mil i sadeln. Det är skönt att vädra tankarna, vet inte om jag blev så mycket klokare, men det var en underbar dag!


Vackert, höstlikt, havet som ger ro, vinden som susar.... Magiskt!




fredag 19 september 2014

Styrkeövningar film


Hösten är här fast sommarvärmen har hållit sig kvar i veckan. Underbart att kunna springa i shorts och linne ännu. Jag har hittat in i gymmet igen. Älskar att köra styrketräning och speciellt med hjälpa av TRX-banden. Nu ska kroppen bli starkare. Gillar svåra utmanande magövningar, utfallssteg i olika riktningar, jobba med bra övningar för ryggen och få en bättre hållning och styrka.

Mina torsdagsmornar börjar med ett TRX-pass där vi går igenom hela kroppen och igår följt av en löptur som var balsam för själen. Det är så otroligt vackert och rogivande att springa längs med havet.


Jag övar på mina pistols och tackar för träningsvärken jag har i sätet. 




En TRX övning som vi gjorde igår. Sidoplanka med rotation. Suger till i magen! 




Min morgon startades här längs med havet 




Vad har du för favoritövningar i gymmet? 


onsdag 17 september 2014

Backintervaller med tryck



Seg, segare, segast... Så känns mina ben idag. Trötta som bara den! De där backintervallerna igår måste ha suttit som en smäck för benen. Det var ett tag sedan jag utmanade mig med backintervaller men igår kände jag att det var dags igen.

Och det är verkligen kärlek. Jag älskar att nöta backe. Bestämmer innan jag drar för hur många intervaller jag ska göra, om jag bestämt mig innan så är det inte så lätt för mig att dra mig ur och inte göra de där sista som är de allra jobbigaste. Jag ger mig inte fören sista är gjord! :) pannben och envishet!

Jag sprang upp och joggade ner. Uppe på toppen tog jag den värdefullaste stenen jag kunde hitta och tog den i näven och joggade ner med den. Samlade mina stenar nere vid start, annars tappar jag räkningen hur många jag gjort! :) När jag la den tionde stenen i högen kände jag mig nöjd och trött!


En helt underbar kväll i solen och varma grader! 

måndag 15 september 2014

Ironman 70.3 Mallorca


Jag har en tendens att vara rätt spontan och hoppa på galna saker. Som igår när jag anmälde mig till min första tävling utomlands. Klicket kändes så rätt, jag ska ner till Mallis med mina tre fina vänner här i Varberg. Jag, Nina, Ruben och Per åker ner till Mallorca i Maj och har det gott, cyklar i backar, njuter av solen, umgås, tävlar och har det riktigt skoj och härligt som vi kan ha.

Ironman 70.3 Mallorca är alltså en halv Ironman distans som går av stapeln 9e Maj. Cyklingen blir tuff med en stigning på 600 höjdmeter. Jag har varit precis där vi ska tävla och kört i backarna och de är ju enorma och riktigt härliga! Nu blir det träna backar framöver :) Det kommer bli årets resa tillsammans med de bästa!


Jag är taggad, så roligt att ha något att se fram emot! :) Mallis here we come! :) 



lördag 13 september 2014

Höstlik cykling med trigänget


Den där krispiga luften och löv som föll från sina träd fick vi uppleva idag. Naturen håller på att byta skepnad, färgerna är vackra och jag gillar hösten! Härligt att sitta på sadeln igen och benen var med på noterna, fast ibland skrek det mjölksyra. Det pratades om Ironman Kalmar, sega ben, uppförsbackar, motvind, trötthet varvat med energi och glädje. En runda som innehöll det mesta. Jag har så otroligt kul med dessa fina människor. Ni är guld! 

En höstlik cykling i de halländska skogarna och just idag hade jag inte velat befinna mig någon annanstans! Där och då kände jag mig mer levande än någonsin. Bästa trigänget! Jag, Ruben, Nina och Saga kämpade på temposarna idag! Jag har haft en grym sommar tillsammans med er och jag vet att vi kommer få en grym höst/vinter och nya utmaningar väntar 2015! :)

Finaste trigänget! :)


fredag 12 september 2014

Tabata-Instruktör - utmaning


Dagen har varit alldeles underbar, fylld med grym träning. Mitt härliga järngäng lyfte taket i spinningsalen och jag fick så himla många fina ord efteråt, alldeles varm i hjärtat! Tack, ni är fantastiska! Ett härligt flow genom passet och jag guidade genom intervaller backar och intervaller. Tufft och intensivt pass, precis vad de vill ha mitt järngäng, de vill ha utmaning, så starka! Det blev även ett lunchpass med tokstarka deltagare!Vilja, envishet och pannben!

Sedan blev det ett tabatapass i eftermiddags innan jag tog fredagkväll. För några helger sedan var jag och tre andra grymma instruktörer på tabata strength och cardio utbildning i Halmstad. Det var en rolig, spännande och utmanande dag och jag blev godkänd efter vårt slutprov! :)

Jag ska få börja köra en tabataklass i veckan. Jag är ju van att ha min cykel som redskap men nu ska jag utmana mig själv och kliva in i instruktörsrollen utan min cykeln. Kommer känna mig lite naken tror jag.

Nu gäller det för mig att hitta min roll i salen och vad jag ska säga för saker och hur jag ska guida mina deltagare med lika mycket passion som jag gör på cyklingen, hitta den där känslan. Jag är nervös men det ska bli otroligt roligt att börja instruera detta pass. På måndag ska jag teama med Johanna och det ser jag fram emot.

Kul med nya utmaningar och jag är taggad! :) 



taggad för träning i snyggaste finisher tröjan! 

torsdag 11 september 2014

Trippel-Torsdag


Jösses vilken morgonstart jag fick! Hoppade in på TRX-passet i morse, guld värt med styrkeövningar för kroppen, många enbensknäböj, jobb för hela kroppen samlat i ett grymt bra pass!

Efter styrkepasset cyklade jag till simstadion som fortfarande är öppen, veckan ut i alla fall. Oj oj oj vilken magisk simning. Bassängen var nästan folktom och jag hade en egen bana som jag skönt kunde simma i. När jag andades åt ena sidan fick jag solen i ögonen och det var så underbart. Inte var det kallt heller, idag var till och med jag varm i våtdräkten, det brukar aldrig hända, de måste ha släppt på rejält med varmvatten :) Det gillas!

3 km simning sen hoppade jag upp ur bassängen och återvände till jobbet för lunch, men väl där så fick jag på 5 min hoppa in och köra en cykelklass då det helt plötsligt saknades instruktör. Jag guidade mina deltagare genom intervaller och backar. 4 min intervaller som jag älskar. Vilket ös och jag kände mig verkligen på topp. Cykellycka på hög nivå!

Grym dag idag med

45 min TRX
3 km simning
55 min spinning


Imorgon får jag köra in i cykelbubblan igen ett morgonpass och ett lunchpass. Morgonpasset är nu FULLBOKAT. Wehoo! Det kommer bli riktigt bra drag, redan taggad! :)

onsdag 10 september 2014

2 mil löpning - energitankad


Löpningen har gått lite segt sen Ironman, vet inte varför men jag har verkligen inte har någon lust att springa så jag har hellre cyklat, simmat och styrketränat. MEN ikväll slog jag till på löparskorna, de väntade liksom på mig. Bra musik i öronen och jag satte fart. Jag bestämde mig innan att det var en skön känsla jag ville ha och gärna långt och länge.

Jag har så mycket tankar som bubblar runt i mitt huvud nu så det var skönt att springa, rensa huvudet och fylla på med bra energi igen. Utsikten jag fick nere vid vattnet var magisk! En helt underbar kväll att springa och jag känner lusten kommer tillbaka, jag älskar ju löpningen! Nu är det full satsning mot Borås 6 timmars. Jag ser fram emot många långa pass så jag klarar att springa över 6 mil!

måndag 8 september 2014

I Ironman Karusellen 4 km sim


Jag kanske är den som har åkbandet på sig längst? Jag vet inte men jag fortsätter att åka i karusellen. Ironmanbubblar och tycker det känns alldeles för långt kvar till nästa år! Fast nu hinner jag kanske spara ihop till min drömcykel, det kommer nog ta sin tid men jag drömmer om den rosa TREK!

Jag gillar måndagar. Det är dagen då jag morgonsimmar. Utebassängen är fortfarande öppen så det var dit jag cyklade idag. Underbar start och jag gillar verkligen min nya klocka som räknar mina längder. Jag malde på idag och simmet slutade på 4100 meter med en härlig känsla. Jag älskar verkligen att simma med paddlar. Känner mig stark med dem och får trötta ut överkroppen ordentligt.

1 km blandade jag snabba 50 och lite lugnare 50
1 km körde jag paddlar med tryck
1 km utan paddlar med nötande fart
1 km paddlar med tryck

4100 meter på  1h 17 min! :) Simbubblig!



söndag 7 september 2014

11 mil cykling och GardenParty


Igår susade jag och Cervélon på vägarna i kortbyxor och t-shirt. Alldeles underbar värme i september! Jag låg i tempobågen och fylldes med energi. Benen kändes sådär härligt starka och de ville trampa på i hög fart.

Vi körde först på i motvinden och tog några branta backar för att sedan på hemvägen få en härlig medvind. Jag är nöjd med mina nya cykelskor som sitter väldigt skönt på fötterna. Bra köp!! När jag landade hemma hade jag fått en härlig cykelbränna igen och 11 mil in på cykelkontot.

På kvällen blev det sedan garden party hos Ruben och Anna som fyllt år och det firades stort med eget jazzband på terrassen, god mat, trevligt sällskap, tävlingar, dansgolv med discokula! Tack för en grym fest!:)










torsdag 4 september 2014

Efter Ironman Kalmar



Tack för alla era fina kommentarer!! Det värmer så himla mycket!!
Guld värt! Kärlek till er!


Status efter Ironman är just nu att kroppen är lite seg så jag har tagit det ganska lugnt på mina pass. Välbehövligt och provar på lite andra pass än vad jag brukar köra vilket har resulterat i en enorm träningsvärk. Intervallpassen får vänta en liten stund till, nu vill jag träna med en skön härlig känsla.

Det blev en riktigt härlig cykeltur igår på 6 mil i kvällssolen och sensommar värme. Underbart att sitta på Cervélon igen, känna vinden i håret och njuta av medvinden men även fightas i motvinden.

Även idag njöt jag av solens strålar på min löptur. En vacker löpmorgon där jag samlade energi. Det känns tråkigt att Ironman är över, jag känner mig lite ledsen, men nu är det och blicka framåt och det är mycket roligt som väntas framöver så jag ser fram emot detta.


2015 kommer bli ett grymt år!! :)


 




måndag 1 september 2014

Ironman Kalmar racerapport Löpning


När jag hoppade av cykeln så kände jag hur det rusade i hela kroppen. Jag hade nu 3,8 km simning och 18 mil cykling bakom mig och nu väntade den sista biten som jag längtat efter, ett maraton löpning. Innan loppet hade jag en dröm om att göra maran under 4 timmar och nu började min resa mot det målet...

Tidigare år har jag sprungit Ironman-maran på 3:55, 4:05 och 04:05.

Jag sprang in till växlingsområdet med min kära Cervélo och hängde upp den på sin plats, kände mig tacksam och glad för cykelturen vi hade haft ihop. Med en stark kropp fortsatte jag min färd.



Jag tog av mig skorna tänkte att det var enklare att skutta omkring i strumplästen där på växlingsområdet än i mina cykelskor. Fötterna var blöta så det glaffsade om mig. Jag hoppade in på första bästa bajamaja för magen var inte riktigt i sin ordning. Den var spänd och jag behövde verkligen gå på toa. Satt där inne en stund men ingenting hände, suckade och kände mig stressad, där ville jag inte sitta hela dagen tänkte jag.

Det gav inget resultat så jag bestämde mig för att jag fick springa iväg och hämta min röda run bag som hängde och väntade på mig. Uppsvälld och ont i magen tog jag stegen och bytte om inne i tältet, tog på mig torra strumpor. På med de insprungna löparskorna vände nummerlappen framåt och jakten på de finaste och värdefullaste armbanden skulle nu börja. Det var tre stycken, ett rosa, gult och ett grönt, ett för varje varv man sprang. När man fått det sista bandet så är det dags att springa in på den blå mattan, applåderas och hyllas in i mål.

Här börjar nu jakten med magkramp, håll, och värk bak i axlarna... 
tänkte på benen som fortfarande kändes starka och min resa började.. Positiv känsla nu! 



Jag sprang in mot Kalmar centrum och blev så fantastiskt påhejad från alla håll och kanter. TACK! Kroppen blev alldeles varm av alla känslor. Såg gamla fina vänner som skrek som tusan på mig och blev nostalgisk. Otroligt varm i hjärtat, tänk att de är här och hejar på mig. Jag hör att det ser lätt ut och att jag har ett fint löpsteg, jag sträcker lite extra på mig och går fullständigt in i bubblan. Här och nu, här och nu lever jag i den bästa magiska dagen och jag tänker njuta! Det är det här JAG ÄLSKAR!

Jag hamnade bredvid en kille som jag sprang med längs med hela Kalmar city och han undrade tillslut om jag kände HELA stan? Vilken mäktig känsla att få så mycket hejarrop, underbart, det lyfter en verkligen. Där och då sprang jag på rosa moln och var hög som ett hus av all kärlek jag fick. :)



Det var inte många steg som man inte hade folk omkring sig som hejade! Jag älskar det! Benen kändes starka dock var inte magen i sin ordning ännu. jag hade magkramp och sprang med ett ihållande håll nedanför revbenet. tänkte på ställen där det inte gjorde ont.

I vätskestationerna som kom med cirka 2 km mellanrum gick jag i rask takt och tog en mun vatten och en mun cola. Ibland ett chips, saltgurka och bet på en citron. Hällde vatten över huvudet för att vakna upp och få lite ny energi.

När det var min tur att få mitt första armband blev jag så lycklig och ännu mera förälskad när jag såg att bandet var rosa. It´s my lucky day tänkte jag och kollade på armen där det rosa fina bandet satt!





Benen rullade på, det var magen som satte lite stopp på tempot. Jag fick sätta mig på en bajamaja återigen men utan att något hände. Nu var det bara och bita ihop, springa med denna mage som bara ville krampa. Jag kunde inte göra något åt det. Tankarna om en tid under 4 timmar kändes nu långt bort, jag trodde inte att det skulle gå.

Det började bli lite tungt att sätta fart på benen efter vätskekontrollerna. Men viljan och mitt pannben gjorde det möjligt. Ett steg i taget och jag hade inte släppt tankarna om under 4 timmars gränsen. Fokus nu lina, du är stark, du har det i det, löpningen är du bäst på!

Tankar som föder en positiv känsla i kroppen får bara existera nu! 




Jag springer förbi Fredrik Zillén som sitter i gräset (löpcoach i team snabbare)  som jag haft i löpteknik och jag skrattar. Hur ser min löpteknik ut nu tänker jag, fruktansvärd. "Bak med axlarna Lina" hör jag Fredrik skrika. Och jag lyder och hör sedan bakom ryggen. "Så ja, det ser mycket bättre ut nu". Skrattade åt det hela, tänk att bli utvärderad på sitt löpsteg efter allt man gjort innan denna dag. Det var lite kul och fick mig att le.






Jag samlar mina band och har nu två på handen ett rosa och ett gult som skiner som solen. Nu är det ett varv kvar och  jag känner att jag längtar efter målgången. Tänker att det är strandpromenaden jag ska springa fram och tillbaka i Varberg sen är jag i mål och det brukar ju gå rätt fort, det börjar att närma sig och jag blir lite pirrig i magen.

Den blå mattan väntar på mig och jag springer i ett lyckorus så nära, det börjar att göra ont men de känslorna får vänta tills jag kommit i mål tänker jag.

Jag blir lycklig när jag får mitt tredje band som är grönt. Jag hör folk ropa nu är det sista biten, snart är du i mål. Oh yes tänker jag och jag njuter hela sista biten. Låter mig sugas in i atmosfären ännu mera, tar vara på varje sekund för detta ögonblick är vad jag kallar kärlek, för mig.

Publiken väntar...



När jag får springa på den blå mattan och lyftas av publiken svämmar jag över...






Lina you are an Ironman! Jag ler mitt allra största leende och njuter av att vara i mål och jag gör personbästa på Ironman distansen. Jag når mitt löpmål under 4 timmar. Springer på 3 h 54 min och i min grupp så landar jag på en 11e plats, galet nöjd med mitt resultat på 11 h och 27 min.

Efter målgång blev jag omhändertagen av en alldeles egen funktionär för att se så att jag mådde bra, följde mig till tältet där det fanns mat och dryck. Jag har inte känt mig så dålig någon gång efter en Ironman som jag gjorde då, i tältet satt jag med huvudet i benen och mådde skit, yr i huvudet men ändå sjukt glad. Vilka känslor.

Trots att jag mådde så dåligt så tänkte jag redan då på vad jag skulle göra nästa dag.... Anmäla mig till Ironman Kalmar 2015. Det är konstigt hur kroppen känner och känslorna. Ironman jag är förlorad i dig ;)

TACK för alla fina kommentarer, pepp och hejarrop längs med banan, ALL stöttning hela året, det är verkligen så GULD värt! Min finaste familj och bästa vänner som stöttar, kärlek till er!

Jag är så extremt taggad nu för min 5e gång. Nu vill jag bli bättre :) 

Let´s gooo!!! :)